Ένας 48χρονος από την Αμαλιάδα κατέληξε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, καθώς λόγω των ελλείψεων στα νοσοκομεία τον έστελναν από το ένα στο άλλο προκειμένου να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Σύμφωνα με το patrsinews.com, ο 48χρονος που εργαζόταν στο δήμο Ήλιδας με το πρόγραμμα πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας, τα ξημερώματα της Κυριακής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από τους οικείους του, με πρόβλημα στις αμυγδαλές και κοιλιακό άλγος.

Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι γιατροί του έκαναν εισαγωγή στην παθολογική κλινική. Μέχρι εκεί όλα καλά, μόνο που το πρωί η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και οι γιατροί άρχισαν πλέον να συζητούν την μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά έγινε επικοινωνία με το νοσοκομείο του Πύργου, όπου ναι μεν εφημέρευε χειρουργός για χειρουργική εκτίμηση, ωστόσο δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος για περαιτέρω εξετάσεις. 'Έτσι κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του ασθενή σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Πράγματι, ο ασθενής στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στο 409 Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο, για να εξεταστεί από καρδιολόγο και μία ώρα αργότερα, αφού έγινε καρδιολογική εκτίμηση, αναχωρούσε για το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», για να εξεταστεί από χειρουργό. Μία εξέταση που δεν έγινε ποτέ, αφού την ώρα που το ασθενοφόρο έφθανε στην πύλη του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ο 48χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: 70 από τους 116 τραυματίες εξακολουθούν και νοσηλεύονται

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές της Αττικής καταρρίφθηκε το ρεκόρ βροχής

Είναι οι γονείς μου τοξικοί; 10 σημάδια για να το διαπιστώσεις

Συνελήφθη 33χρονος στην Αττική που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με ακατέργαστη κάνναβη

Γερμανία: Νοσοκόμος που καταδικάστηκε για 10 δολοφονίες ασθενών ίσως σχετίζεται με άλλους 100 θανάτους

Κεφαλογιάννη: Ως μητέρα και μέλος της κυβέρνησης δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από τους άλλους πολίτες

Η Βουλή «υιοθετεί» το παιδί του πεσόντος λιμενικού με «καρφί» Κακλαμάνη για Κικίλια

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο εκδότης της εφημερίδας «Μαγνησία» στον Βόλο - «Οι τραμπουκισμοί δεν μας πτοούν»

Στο Παίδων Αγία Σοφία δύο παιδιά 6 και 3 ετών λόγω γρίπης - Το ένα διασωληνωμένο

«Ελ. Βενιζέλος»: Κατασχέθηκαν 3.380 πακέτα τσιγάρα - Συνελήφθη 32χρονος