Σε ανακοίνωσή της η Παναθηναϊκή Συμμαχία, αφού διαπιστώνει την κρίση την οποία διέρχεται ο σύλλογος, την οποία χαρακτηρίζει «βαθιά και χρόνια», δεν μένει εκεί, αλλά προαναγγέλλει «βαθιές και ριζικές τομές» στην ΠΑΕ.

Από αυτήν γίνεται φανερό πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη καμπή που περνά η ομάδα, είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ανακατατάξεις, που όπως φαίνεται, δεν θα μείνουν σε διοικητικό επίπεδο.

Το σε ποια ένταση θα υπάρξουν οι προαναγγελθείσες αλλαγές θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός μας βιώνει μια βαθιά και χρόνια κρίση από την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Η ομάδα θα γυρίσει γρήγορα στο δρόμο των επιτυχιών. Εμείς, οι εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου, δηλαδή των οπαδών του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε το επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό μέλλον του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές στην ομάδα και την ΠΑΕ γενικότερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»