Παντός καιρού και εδάφους συνεχίζει ν’ αποδεικνύεται ο Θωμάς Μαύρος.

Πιστός στη δέσμευση που έδωσε και χθες στην ομάδα πως θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό της και αντίθετα με προκατόχους του που δεν έκαναν πάντα το ίδιο, ο πρόεδρος της «Ένωσης» θα ταξιδέψει και στο Ηράκλειο.

Όπως ακριβώς έκανε λοιπόν στις πόλεις όπου έπαιξε φιλικά η ΑΕΚ, αλλά και στην Ξάνθη για το ματς της 2ης αγωνιστικής, ο Μαύρος θα βρεθεί δίπλα στους παίκτες και τον Βαγγέλη Βλάχο.

Πρώτα με επίσκεψη στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής (λίγο αφότου θα έχει προσγειωθεί στην Κρήτη) κι έπειτα από την εξέδρα των επισήμων στο «Γεντί Κουλέ», απ’ όπου και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσημο του Τσαμπούρη στον Asteras AKTOR

«Εάν η Μπεσίκτας δεν κάνει την έκπληξη με Ζιντάν τότε προχωρά σε Λουτσέσκου»

Δέλλας για Μαστροκώστα: «Θα σε θρηνώ πάντα και θα μας γιορτάζω κάθε τέτοια μέρα»

«Η ΑΕΚ θα προτείνει επέκταση συμβολαίου στον Νίκολιτς μέχρι το 2028»

Νίλσεν για Νίστρουπ: «Μπορεί να γίνει Θεός στον Παναθηναϊκό αν πετύχει»

Σαββόπουλος: «Διαχρονικός στόχος του Άρη ο Φούντας, αλλά… - Καμία επαφή με Σιώπη, θέλει πέντε 11αδάτες μεταγραφές»

Τσορμπατζόγλου: «Δημιουργείται μια ανασφάλεια στον ΠΑΟΚ – Θα αποκτηθεί αθλητικός διευθυντής»

Κετσετζόγλου: «Έχει διάθεση ο Ηλιόπουλος να ικανοποιήσει τα μεταγραφικά ‘’θέλω’’ - Υπάρχει ενδιαφέρον για τρεις της ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Ο Ουνάι Λόπεθ μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από τον άξονα που ο Ολυμπιακός δεν το είχε»

Δεσύλλας: «Τελευταίο βήμα η οικοδομική άδεια του Ερασιτέχνη για να έρθει σε πορεία όλο το έργο στον Βοτανικό»

TAGS: A.E.K.