Την ήττα με 71-67 από τον Ερυθρό Αστέρα γνώρισε το απόγευμα της Τρίτης ο Πανελλήνιος, σε φιλικό αγώνα που έγινε στο κλειστό της Κυψέλης. Πάντως, ο Αργύρης Πεδουλάκης δε φάνηκε να ικανοποιείται από όσα έδειξαν οι παίκτες του, αφού οι «ολυμπιονίκες παρουσίασαν μια μέτρια εικόνα στο τεχνικό τιμ. Οι Σέρβοι φάνηκαν πιο έτοιμοι και εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους. Κορυφαίος της ελληνικής ομάδας αναδείχτηκε ο Αργυρόπουλος. Για τον Πανελληνιο κορυφαίος ήταν ο Νίκος Αργυρόπουλος, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Τζόνσον.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Πελεκάνος 8,Νάτζφει 9,Παπαειωακείμ 12,Αργυρόπουλος 18,Ράντσιτς 3,Καραποστόλου 2,Τσέρανιτς 5,Στιουαρτ 10

Για τον Ερυθρό Αστέρα ξεχώρισαν Γκούροβιτς με 18 πόντους και Αντιτς με 12 πόντους.

Τέλος, δεν υπήρξε την Τρίτη απόφαση για τον Γεωργαλή και έτσι στην Κυψέλη παραμένουν σε αγωνία, μέχρι να μάθουν αν θα έχουν δικαίωμα να υπολογίσουν τον Πατρινό άσο στα πλάνα τους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το νεμπούτο Μόρις στον Ολυμπιακό και δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλία!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»