Έτοιμος να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που συνδυάστηκε με ήττα, αλλά και από κακή προσωπική εμφάνιση είναι ο Στέφανος Γουναρίδης.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ σε δηλώσεις του τόνισε πως το μυαλό όλων πλέον είναι στον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, όπου στόχος των Κρητικών είναι η πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη κάμερα της Nova:
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Όλη η ομάδα πρέπει να ξεχάσει αυτό το παιχνίδι. Θέλω να πιστέψω ότι θα είναι το χειρότερό μας στο φετινό πρωτάθλημα. Η σκέψη μας βρίσκεται πλέον στον αγώνα με την ΑΕΚ».
Για το ματς με την AEK:
«Ότι προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει η ΑΕΚ δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.Πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου μας θα πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα κατά βάση νεανική όπως κι εμείς. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε τις αγωνιστικές της αδυναμίες, θα τη «χτυπήσουμε» εκεί και θα κερδίσουμε».
Για την αγωνιστική πορεία της ομάδας:
«Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα από την καθημερινή δουλειά, όλοι μας θα βελτιωθούμε»
Για το αν τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να αποτελέσουν ευκαιρία για τους Ελληνες παίκτες:
«Η οικονομική κρίση είναι μια ευκαιρία για όλους τους νεαρούς Έλληνες παίκτες. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι ελληνικές ομάδες, μπορούν να επιτρέψουν σε αρκετούς παίκτες να καθιερωθούν».