Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Χίμκι, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ (15π, 4 τρίποντα) μίλησε για τα προβλήματα των «ερυθρολεύκων» στην άμυνα αλλά και για την προσωπική του απόδοση.
«Μπήκαμε δυνατά και πάλι. Καταφέραμε να πάμε πάλι ψηλά το σκορ. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιώνουμε και κάτι, ώστε όταν θα έρθουν τα επίσημα ματς να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, είμαστε κουρασμένοι από την προετοιμασία και τις συνεχόμενες προπονήσεις, αλλά όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη πιο σκληρά».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην δική του (βελτιωμένη) απόδοση:
«Νιώθω καλύτερα φέτος. Πάντα η δεύτερη χρονιά είναι καλύτερη από την πρώτη, ειδικά όταν φεύγεις από τη χώρα σου. Έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να εμπλουτίσω το παιχνίδι μου, να κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθάω την ομάδα. Θέλουμε να είμαστε όσο έτοιμοι χρειάζεται σε κάθε περίοδο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».