Η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Αστέρα Τρίπολής, η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή, έδωσε δύναμη στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γιώργο Φωτάκη.

Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε μετά το 3-0 επί της SKODA Ξάνθης και τόνισε πως αν η ομάδα θέλει να φτάσει ψηλά, θα πρέπει να παίρνει τέτοια ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Σκοπός μας ήταν η νίκη. Αν θέλουμε να πάμε καλά στο πρωτάθλημα μέσα από τέτοια δύσκολα ματς πρέπει να φεύγουμε νικητές. Θέλει χρόνο η ομάδα, γιατί παίζουμε με νέο σύστημα. Και με την Τρίπολη τα πήγαμε καλά, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και ήταν λογικό να υπάρχει γκρίνια. Το ξεχάσαμε και κάναμε μία πειστική εμφάνιση. Η ανατροπή με τον Αστέρα Τρίπολης μας έδωσε δύναμη. Στα προηγούμενα ματς κυνηγούσαμε στο σκορ, αλλά τώρα είχαμε αρκετές μέρες μπροστά μας, δουλέψαμε και πήγαμε αρκετά καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαινόμενος Ματσάρι: Πήγε να... μπουκάρει στο γήπεδο μετά το 2-1 του ΠΑΟΚ - Τον συγκράτησαν οι συνεργάτες του!

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Κορυφή ο Παναθηναϊκός, ακολουθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Τρελή ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, απαντώντας σε κάθε… ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή από VAR και Φωτιά!

H πλασεδάρα του Σαγάλ και το γκολ νίκης του Γκαρέ: Τα highlights από το Κηφισιά-Άρης

Λέτο για την επανάληψη του πέναλτι του Άρη: «Δεν ξέρω αν σε άλλες ομάδες θα γινόταν το ίδιο...»

Γρηγορίου: «Δεν μας πήρε από κάτω όταν ισοφαριστήκαμε ούτε τα παρατήσαμε, αυτό είναι που κρατάω»

Νίστρουπ: «Για αυτό βγήκε αλλαγή ο Λιβάι, ίσως η καλή θέση του Ταμπόρδα είναι κοντά στο φορ»

Το... game winner του Γκαρέ στο 89' που χάρισε στον Άρη τρίποντο στη Λεωφόρο

Ατσάλινος Άρης, ξέρανε την Kifisia FC Tutu Deals στο 89' με λυτρωτή Γκαρέ και ανεβαίνει!

Ο Σαγάλ έπαθε... Γιαμάλ και ισοφάρισε τον Άρη με ασύλληπτη γκολάρα για την Κηφισιά!