Ρολά κατεβάζουν δημόσιος και ιδιωτικός τομέας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ κα ΑΔΕΔΥ κόντρα στα επώδυνα μέτρα του νέου πακέτου.

Στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως.

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την κυβερνητική παρέμβαση για νομοθετική ρύθμιση των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις προθέσεις κατ΄ εντολήν των δανειστών για μείωση των αποζημιώσεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ και προσθέτει ότι «όσο οι δανειστές εμμένουν στην εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών τόσο θα εντείνεται ο αγώνας των συνδικάτων».

Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια όλης της χώρας τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ερχόμενης Τετάρτης αποφάσισε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων με κλείσιμο των επιχειρήσεων και καταστημάτων ως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο, συναγερμός για ρωσική πυραυλική επίθεση

«Υπήρξε αντιπαράθεση, κάλεσαν και ήρθε ένα αυτοκίνητο»: Τι κατέθεσε ο 17χρονος του θανάσιμου τραυματισμού στην Καλλιθέα

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο 35χρονου σε πτήση από την Κύπρο- Δύο έρευνες των βρετανικών αρχών σε εξέλιξη

«Επικηρύχθηκε» για 5,33 ευρώ το κιλό ο λαγοκέφαλος

Υεμένη: Δημοσιογράφος του «Al Arabiya» της Σαουδικής Αραβίας σκοτώθηκε από βόμβα στο αυτοκίνητο του

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στο Ηράκλειο: Κινδυνεύουν σπίτια - Οι φλόγες έφτασαν σε τέντες - Ήχησε το 112

Η υπουργός Περιβάλλοντος της Σουηδίας στην ευρωπαϊκή υπουργική σύνοδο με το μωρό της

Ηλικίας 15,5 ετών το θύμα της συμπλοκής στην Καλλιθέα - Ήταν γνώριμος των Αρχών

Μέτσοβο: Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου - Εν ζωή τα 2 μέλη του πληρώματος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ελληνικό για το Rally Acropolis