Τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Τζένσον Μπάτον κάλεσαν οι αγωνοδίκες του γκραν πρι της Σιγκαπούρης για ένα μικρό ατύχημα που συνέβη, ενώ στην πίστα βρίσκονταν το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Ο Βρετανός πιλότος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, καθώς παρασύρθηκε από τον τρόπο που ο Φέτελ έκανε ζιγκ-ζαγκ στην πίστα για να διατηρήσει τη θερμοκρασία των ελαστικών του.

«Ο Σεμπάστιαν επιτάχυνε και φρέναρε από τη δεξιά πλευρά και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα. Μπλόκαρα τους μπροστινούς τροχούς μου και έχασα τον έλεγχο του μονοθεσίου, κάτι το οποίο δεν ήταν ωραίο», ήταν τα λόγια του Μπάτον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013