Με ανεβασμένο το ηθικό θα ξεκινήσουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν ότι η νίκη επί της Κέρκυρας θα αλλάξει την μέχρι πρότινος κατάσταση και οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη θα συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών στο δεύτερο ντέρμπι μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Σερραίος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και θεωρεί ότι η ομάδα του κάνει βήματα προόδου.

Στη διάθεση του 59χρονου προπονητή βρίσκονται όλοι οι παίκτες, ενώ θα «κριθεί» η ετοιμότητα του Βασίλη Τριανταφυλλάκου και εκτός θα μείνει ο μακροχρόνιας τραυματίας Ανδρέας Ηρακλής.

Όσον αφορά τον πρώτο, η μέρα που θα φανεί αν θα προλάβει το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι η Πέμπτη.

Αν και η φράση «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» θα μπορούσε να έχει ισχύ στην περίπτωση του Άρη, ο κ. Κατσαβάκη αναμένεται να δοκιμάσει αρκετά πράγματα κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας πριν αποφασίσει ποιους θα ρίξει στη μάχη της Τούμπας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη

TAGS: Άρης