Σαν να μην έφτανε η κακή αγωνιστική κατάσταση, στον Παναθηναϊκό έχουν να πονοκεφαλιάζουν και με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός στη πρώτη προπόνηση του τριφυλλιού μετά από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στην αριστερή γάμπα από χθες.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σο και ο Φουρλάνος.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας στη Λειβαδιά έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»