Δεν ξεκίνησαν και με τον καλύτερο τρόπο οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού, μετά τη συμμετοχή στο τουρνουά του Ρεθύμνου.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είχε στη διάθεσή του τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο Ντέργουιν Κίτσεν ένιωσε ενοχλήσεις το γόνατο, ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης εξακολουθούσε να έχει μυϊκούς σπασμούς, βγάζοντας –παρ’ όλα αυτά- το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.
Ήταν γνωστό πως οι Ντέργουιν Κίτσεν και Σοφοκλής Σχορτσανίτης γύρισαν με μικροπροβλήματα από το Ρέθυμνο. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε γυρίσει το χέρι του, ωστόσο κατά τη διάρκειας της σημερινής (25/9) προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται –το προσεχές διάστημα- να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της ζημιάς. Λίγο καλύτερη είναι η κατάσταση με τον «Σόφο», καθώς από τη μία εξακολουθούσε να έχει μυϊκούς σπασμούς, από την άλλη όμως έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.
Τέλος, ο άλλος «πονοκέφαλος» για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ δεν συμμετείχε καθόλου στην προπόνηση, καθώς είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.