Μεγάλη πρόκριση πήρε η Τσβόλε την Τρίτη. Η νεοφώτιστη στην Eredivisie ομάδα επικράτησε με 1-0 στην παράταση (κ.α. 0-0) της Ρόντα στο Κερκράντε, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του ολλανδικού Κυπέλλου και πήρε το «εισιτήριο» για τον τρίτο. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα αρκεστούν στην προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 109’ ο Μπένσον.

Αποκλεισμός-«σοκ» για τη Φένλο, που έχασε με 4-3 στα πέναλτι (κ.α. 2-2, παρατ. 4-4) στην έδρα της Γκόου Αχεντ Ινγκλς της δεύτερης κατηγορίας. Σκόρερ της Φένλο ήταν οι Λίνσεν στο 5’ και στο 38’ και Νουοφόρ στο 95' και 120’.

Σάρωσε τη Λίσε της τρίτης κατηγορίας η Βαάλβαικ με 5-0 εκτός έδρας και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Σνάιντερ στο 8’, Σεβαλιέ στο 38’ και 73’, Νάτζα στο 84’ και Μπουκαρί στο 90’.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ