Με σχόλια που μόνο κολακευτικά δεν μπορούν να θεωρηθούν, αναφέρθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον Πολ Λάμπερτ. Οι δύο προπονητές είχαν φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα, ενώ φάνηκε ενοχλημένος και από τη στάση που τηρούν γενικά οι συνάδελφοί του στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αψιμαχία ξεκίνησε όταν ο προπονητής των «πολιτών» παραπονέθηκε στον τέταρτο διαιτητή για μία κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Γκάρεθ Μπάρι.

«Έχω κουραστεί με αυτούς τους προπονητές. Εγώ δεν του είπα τίποτα, ρώτησα απλά τον τέταρτο αν θα έπρεπε ο αντίπαλος να παρατηρηθεί και εκείνος ήρθε προς το μέρος μου. Ορισμένοι προπονητές πρέπει απλά να σκάνε!».


Ο Μαντσίνι δεν άφησε την ευκαιρία να αναφερθεί με καυστικό τρόπο και σε άλλους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ οι οποίοι, όπως πιστεύει, δεν φέρονται σε όλες τις έδρες με τον ίδιο τρόπο:

«Ορισμένοι από αυτούς πάνε σε κάποια γήπεδα και ενώ ο αντίπαλος λέει τα πάντα αυτοί σιωπούν. Όταν βρίσκονται στο “Ολντ Τράφορντ” δεν μιλάνε. Ο αντίπαλος προπονητής μπορεί να διαμαρτύρεται στον διαιτητή αλλά αυτοί κάθονται στον πάγκο τους. Δε μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!