Με το ιατρικό επιτελείο να έχει «πέσει» πάνω στον Ματίας Ιγκλέσιας, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μέσος, συνέχισε να ταλαιπωρείται με το αιμάτωμα στο μετατάρσιο και δεν κατάφερε ούτε την Τετάρτη να προπονηθεί.

Αυτό αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη, αν όμως δεν γίνει και τότε, δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, το ερχόμενο Σάββατο. Παράλληλα, εκτός ήταν και ο Καλλέργης, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στη γάμπα και θα μείνει εκτός για δύο με τρεις μέρες.

Τέλος, από Πέμπτη ξεκινάει πάλι το πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας στα σχολεία του Περιστερίου (για την περίοδο 2012-13) πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών που θα την αποτελούν οι Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος και Ντένις Επστάιν θα επισκεφθούν το πρωί το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου και θα μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο