Το βράδυ της Τετάρτης, ο Μίροσλοβ Κλόζε προέβη σε μια επίδειξη fair play που αν μη τι άλλο αξίζει σεβασμό. Ένας εξ’ αυτών που έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Γερμανό επιθετικό για την κίνησή του, ήταν ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ.

Ωστόσο, ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα… συγκινημένος από την αποδοχή του Κλόζε.
Ο «ισχυρός άνδρας» της παγκόσμιας ομοσπονδίας έγραψε στο Twitter του: «Μπράβο για τη χθεσινή χειρονομία του Μίροσλαβ Κλόζε. Απέδειξες ότι μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τίμιος».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν ακόμα δύο παίκτες που αγωνίζονται στη Serie A. Ο αμυντικός μέσος της Ίντερ, Εστεμπάν Καμπιάσο τόνισε: «Οφείλουμε να εξυμνήσουμε την ειλικρίνεια του Κλόζε. Πρέπει να τιμήσουμε την χειρονομία του. Είναι ένα μεγάλο παράδειγμα που καλό είναι να ακολουθήσουν όλα τα μικρά παιδιά».

«Εξαιρετική χειρονομία από τον Μίροσλαβ Κλόζε», σημείωσε ο αμυντικός της Φιορεντίνα, Φακούντο Ρονκάλια.

Βέβαια, επειδή ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα, ο προπονητής της Νάπολι είχε μια διαφορετική άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Βάλτερ Ματζάρι είπε πως ο Γερμανός φορ παραδέχθηκε το αντικανονικό του γκολ στο διαιτητή, καθώς γνώριζε ότι το είχε καταγράψει η κάμερα και δεν θα μπορούσε να το αρνηθεί μετά, αφήνοντας ξεκάθαρα υπόνοια για τους λόγος της ειλικρίνειας του Κλόζε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ