Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πάμπλο Κοντρέρας στο πλαίσιο εκδήλωσης χορηγού των «ερυθρολεύκων».

Εκτός αυτού ο Χιλιανός στόπερ μίλησε και για το παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (3/10) στο Λονδίνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Μας περιμένει ένα αρκετά δύσκολο ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Πρέπει να πιάσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης, όπως και στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό που νικήσαμε με σκορ 4-1», είπε αρχικά, ενώ για τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ υπογράμμισε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όμως το μυαλό μας είναι πρώτα στον Ατρόμητο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»