Στο χώρο του πρώην στρατοπέδου στο Παρανέστι Δράμας μεταφέρθηκαν ξημερώματα της Παρασκευής και κάτω από άκρα μυστικότητα, τουλάχιστον 150 παράνομοι μετανάστες, σε μία επιχείρηση ανάλογη με εκείνη της Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, πέντε κλούβες της Ελληνικής Αστυνομίας πέρασαν την πύλη του πρώην κέντρου εκπαίδευσης πυροβολικού στο Παρανέστι Δράμας.

Σταμάτησαν στο κέντρο του στρατοπέδου. Οπλισμένοι αστυνομικοί περίμεναν μέχρι να βγουν από τα οχήματα όλοι οι λαθρομετανάστες.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ΕΛΑΣ απομακρύνθηκαν από το σημείο, αφήνοντας, όμως, στον εξωτερικό χώρο του στρατοπέδου άνδρες των ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Αυγούστου 300 παράνομοι μετανάστες που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», μεταφέρθηκαν κάτω από ισχυρή αστυνομική προστασία στο στρατόπεδο «Καλογερόγιαννη» στην Κόρινθο.

Κάτοικοι και φορείς της περιοχής, αλλά και στελέχη της Χρυσής Αυγής, αντέδρασαν έντονα στην απόφαση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, που μετέτρεψε το στρατόπεδο σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, μέσα, μάλιστα, σε κατοικημένη περιοχή.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Είναι οι γονείς μου τοξικοί; 10 σημάδια για να το διαπιστώσεις

Συνελήφθη 33χρονος στην Αττική που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με ακατέργαστη κάνναβη

Γερμανία: Νοσοκόμος που καταδικάστηκε για 10 δολοφονίες ασθενών ίσως σχετίζεται με άλλους 100 θανάτους

Κεφαλογιάννη: Ως μητέρα και μέλος της κυβέρνησης δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από τους άλλους πολίτες

Η Βουλή «υιοθετεί» το παιδί του πεσόντος λιμενικού με «καρφί» Κακλαμάνη για Κικίλια

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο εκδότης της εφημερίδας «Μαγνησία» στον Βόλο - «Οι τραμπουκισμοί δεν μας πτοούν»

Στο Παίδων Αγία Σοφία δύο παιδιά 6 και 3 ετών λόγω γρίπης - Το ένα διασωληνωμένο

«Ελ. Βενιζέλος»: Κατασχέθηκαν 3.380 πακέτα τσιγάρα - Συνελήφθη 32χρονος

Κορυδαλλός: Χειροπέδες σε 45χρονο για 3 απόπειρες ληστείας με την απειλή μαχαιριού σε φαρμακεία

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναβολή της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τις 16 Νοεμβρίου