Για στρατευμένα συκοφαντικά δημοσιεύματα που σκοπό έχουν να βλάψουν τον ίδιο και τις επιχειρήσεις του έκανε λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε γραπτή του δήλωση, αντιδρώντας στο δημοσίευμα του "Βήματος".
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθιστά σαφές πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:
«Εδώ και 2,5 χρόνια παρακολουθώ με περίσσια υπομονή σειρά "στρατευμένων" συκοφαντικών δημοσιευμάτων, που στόχο έχουν να πλήξουν εμένα προσωπικά, καθώς επίσης και την επιχειρηματική μου δραστηριότητα.
Όλο αυτόν τον καιρό, οι λασπολόγοι δεν επέδειξαν το θράσος που επέδειξαν σήμερα, κατονομάζοντάς με ως έναν από τους βασικούς υπόπτους στην υπόθεση του παράνομου στοιχήματος.
Όλο αυτόν τον καιρό, αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάκια, πετούσαν τη λάσπη στον ανεμιστήρα, μην κάνοντας ευθεία αναφορά στο όνομά μου, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για δική μου εμπλοκή.
Τώρα όμως που οι μάσκες έπεσαν, ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια και οι λασπολόγοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».