Δύο πονοκέφαλοι λιγότεροι για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ζέκα και Σισοκό ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (18:15).

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ο ανέτοιμος Σο και ο τιμωρημένος Κατσουράνης, όπως επίσης και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Λαγός, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης και Φουρλάνος για λόγους τακτικής.

Όσον αφορά στο βασικό σχήμα, τα πράγματα δεν είναι σαφή. Δίπλα στον Πίντο στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί είτε ο Βύντρα είτε ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος, ενώ εφόσον δεν παίξει στόπερ ο Βύντρα δεξιά θα βρεθεί ένας εκ των Μαρίνου ή Σεϊταρίδη. Στο αριστερό άκρο δεν αμφισβητείται η παρουσία του Σπυρόπουλου. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Βιτόλο έχοντας δίπλα του πιθανότατα τον Ζέκα, με τον Κουίνσι στα δεξιά, τον Σισοκό (δίχως να αποκλείεται η έκπληξη με Μαυρία) δεξιά και τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από Πετρόπουλο ή Φορναρόλι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube