Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, τις μεγαλύτερες όμως, τις δημιούργησαν οι Αρκάδες. «Θα βρει το δρόμο του», το σχόλιό του για το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τσιώλης για το παιχνίδι:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε όσον αφορά τον ρυθμό και τις φάσεις και από τις δυο ομάδες. Προσπάθησα να ετοιμάσω την ομάδα να αντιμετωπίσει με πίστη και αυτοπεποίθηση αυτό το ματς λέγοντας στους παίκτες μου ότι πέρσι στον δεύτερο γύρο ήμασταν η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς και από ότι φάνηκε τα κατάφερα. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε ακόμα περισσότερο. Και οι δυο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ. Όποια το πετύχαινε θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα οι δυο πιο μεγάλες ευκαιρίες ήταν το τετ-α-τετ του Περόνε και η κεφαλιά του Ντε Μπλάσις. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά. Κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα κατάφεραν να σταθούν όρθιοι. Φυσικά θα ήθελα να ευχηθώ ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ στον Παναθηναϊκό να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε για το ποιο νομίζει ότι είναι το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, για να απαντήσει:

«Νομίζω ότι πολύ μεγάλη υπόθεση έπαιξαν οι Ευρωπαϊκές καταστάσεις του Παναθηναϊκού καθώς τα πράγματα ίσως δεν ήρθαν όπως ήθελαν στην ομάδα. Επίσης το γεγονός ότι ξεκίνησε από το -2 έπαιξε τον ρόλο του. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μια μεγάλη ομάδα που θα ξεπεράσει την κρίση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτή την στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

Tα γκολ από Ζέλσον, Ροντινέι και τα υπόλοιπα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Μπενίτεθ: «Δώσαμε το πρώτο γκολ και αυτό τα άλλαξε όλα, μέχρι τότε ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι»