Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο, καθώς ο Ντέργουιν Κίτσεν και ο Γιόνας Ματσιούλις δεν μπόρεσαν να τεθούν στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη στην αποψινή προπόνηση.

Ο 26χρονος Αμερικανός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την διάταση του έσω πλαγίου, που τού στέρησε και τη συμμετοχή από τα φιλικά που έδωσε η ομάδα στη Γερμανία και η συμμετοχή του στο επικείμενο ματς είναι αμφίβολη.

Στο μεταξύ, ο Λιθουανός σμολ φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο στομάχι και έμεινε κι εκείνος εκτός, κυρίως για προληπτικούς λόγους, αλλά αναμένεται να λάβει μέρος κανονικά στην αυριανή προπόνηση.

Αντίθετα ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο, κατάφερε να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και σύντομα αναμένεται να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καθάρισε τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και παραμένει… ατσαλάκωτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο

Έγινε πρόταση γάμου στο ΣΕΦ την ώρα του Ολυμπιακός-Άρης, έβαλε τα κλάματα η νύφη!

Το δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο ΣΕΦ που έφερε διψήφια διαφορά και το 10-0 του Ολυμπιακού

Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό o Παπανικολάου!