Χωρίς τον Εργκούς Κάτσε θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στην Κέρκυρα στην έδρα των Φαιάκων (27/10).

Ο μέσος του «Δικέφαλου του βορρά» συμπλήρωσε στο ντέρμπι με τον Άρη τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους νησιώτες.

Τα προσεχή δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι αρχικά κόντρα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και στη συνέχεια με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε ότι είναι θα είναι πιο χρήσιμος σε αυτά τα δύο παιχνίδια, δεδομένου ότι και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει επιστρέψει πλήρως.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ-Καλαμάτα: Βασικοί Γιάκιτς και Ντιέγκο Κόστα, στον πάγκο ο Ζίβκοβιτς

ΑΕΚ: Η «γιαγιά με το καπνογόνο» για την οποία είχε μιλήσει ο Νίκολιτς! (video)

Κονούρ: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Μαυροπάνο»

Τσακίρης: «Το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ - Είχε κι άλλο κέρδος εκτός του Κουτέσα»

Ο Τετέι κινείται νομικά κατά του Κωστή Ραπτόπουλου

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός, μετά το ''ηλεκτροσόκ'', αρχίζει και ξαναβρίσκει χαρακτήρα»

Παναθηναϊκός για ποστάρισμα Αλγουαθίλ: «Απουσία στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας - Αλαζονεία, ασέβεια και οπαδιλίκι»

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση για τον Παναθηναϊκό και η ψύχραιμη ανάλυση της ήττας»

Μπάνζα: «Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε ο μήνας της κρίσης για τον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον Λίσι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.