Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς είναι ο Κάρλες Πουγιόλ, καθώς λίγο καιρό μετά την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους, ξανατραυματίστηκε στο χέρι -αυτή τη φορά- στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα σε μία διεκδίκηση της μπάλας μετά από κόρνερ, έπεσε άτσαλα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να του γυρίσει το χέρι και να πάθει εξάρθρωση αγκώνα.

Η εικόνα του βίντεο με τον τραυματισμό του Πουγιόλ είναι σοκαριστική, καθώς το χέρι του αμυντικού των «μπλαουγκράνα» έχει γυρίσει εντελώς, με τον παίκτη να δείχνει ότι υποφέρει.

Ο αρχηγός της ομάδας κατευθύνθηκε άμεσα προς το νοσοκομείο της Λισαβόνας, προκειμένου να υποβληθεί στις πρώτες εξετάσεις, είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, μόλις έξι ημέρες πριν το «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Πουγιόλ


Lesion de Puyol από Emenderk

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!