Έφτασε το "πλήρωμα" του χρόνου για τον Αντριγια Γκέριτς. Ο 35χρονος διεθνής Σέρβος κεντρικός, που αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό πριν τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, αφήνοντας πίσω του μια λαμπρή καριέρα, «κλείνοντάς» τη στη Βοϊβοντίνα της πατρίδας του, όπου κατέκτησε το Κύπελλο.

Πριν τους «πράσινους», ο Γκέριτς αγωνίστηκε στη Ματσεράτα για έξι χρόνια, κατακτώντας ένα Τσάμπιονς Λιγκ και τρία CEV Cup. Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, φόρεσε και τις φανέλες των Λατίνα και Μοντικιάρι.

Το 2010-11, αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε.

Με την εθνική Σερβίας, κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»