Ο Τζο Κόουλ αποκλείστηκε από την αποστολή της Τσέλσι για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Λίβερπουλ αφού υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στο γόνατο.

Όλα φαίνονταν καλά για τον Άγγλο διεθνή μέσο όταν μπήκε σαν αλλαγή στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα ο παίκτης των «μπλε» στόχευε και στην επάνοδό του στα «λιοντάρια» για το παιχνίδι με τα Σκόπια στις 7 Οκτωβρίου.

Τώρα, πλέον, ο πρώην παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος λόγω της υποτροπής που τον αναγκάζει να χάσει το ντέρμπι της Κυριακής στο Στάμφορντ Μπριτζ.
«Είμαι συντετριμμένος που ο τραυματισμός μου επιδεινώθηκε. Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να επιστρέψω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και παραμένω στο προπονητικό κέντρο μέχρι τις 5 το απόγευμα κάθε μέρα».

Η απογοήτευσή του είναι εμφανής: «Δυστυχώς ο τραυματισμός μου δεν έχει τον ρυθμό αποθεραπείας που θα επιθυμούσα και πρέπει να γίνω 100% καλά. Πρέπει να κάνω μερικά βήματα πίσω για να γίνει αυτό και είναι αδύνατο να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, γεγονός που αποτελεί πλήγμα για μένα. Θέλω απελπισμένα να παίξω και το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Μπενίτεθ είναι τόσο σημαντικό που είναι κρίμα να το χάσει κανείς αλλά τώρα ξέρω ότι πρέπει να κάνω τα πράγματα με τον σωστό τρόπο».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τσουκαλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube