Μετά από τόσα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε να λέει για την πεσμένη ψυχολογία των παικτών και για τη χαμηλή αυτοπεποίθησή τους και αποδίδει σε αυτά τις κακές εμφανίσεις και τα κακά αποτελέσματα. Πλέον μετά τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με την Τότεναμ, οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού μπορούν να αισθάνονται ανεβασμένοι αλλά και να ελπίζουν σε μια συνέχεια με επιτυχημένα αποτελέσματα κυρίως στο ελληνικό πρωτάθλημα που τα έχει ανάγκη.

Δεν είναι τόσο η ισοπαλία με μια σαφώς καλύτερη ομάδα, αλλά η μεταμόρφωση στο δεύτερο ημίχρονο και η διάθεση που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα. Αυτή μπορεί να αποτελέσει μια βάση πάνω στην οποία θα στηριχθούν όλοι στην Παιανία και με αρχή από το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη την Κυριακή θα υπάρξει ένα σερί νικών και εμφανίσεων που θα μπορέσει να αλλάξει το κλίμα των κακών πρώτων αγωνιστικών.

Δύο κέρδη…
Ο Φερέιρα κέρδισε δύο ποδοσφαιριστές από το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Γιούρκα Σεϊτατίδη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους παίκτες που έφερε ο Φερέιρα για να καλύψουν τη θέση ενώ ο Σεϊταρίδης θύμισε κάτι από το παρελθόν που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους πράσινους για τη συνέχεια.

«Δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες σήμερα. Η ζωή είναι δύσκολη και ότι πετυχαίνεις δεν έρχεται εύκολα. Δεν περιμένουμε επιτυχίες μόνο από εδώ και πέρα», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος σχολιάζοντας την εμφάνιση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δίκαιη μοιρασιά στη Νίκαια για Καλαμάτα και Ηρακλή!

Ο Ελ Κααμπί βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ και έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα με την παρουσία του

Δεσύλλας: «Τα πολλαπλά οφέλη της νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, ο εξωπραγματικός Αντίνο και η έδρα-οχυρό»

Κέρκεζ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε»

Στον Σωτήρη Κοντούρη το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη - «Μεγάλη τιμή για εμένα»

Γκαρίδο: «Αν συνεχίσουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, θα κερδίζουμε - Η πρώτη αποβολή ήταν άδικη»

Κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Νίκολιτς: «Σπέσιαλ βραβείο, το αφιερώνω στους παίκτες μου και στον κόσμο της ΑΕΚ»!

Κορυφαίος τερματοφύλακας της σεζόν ο Στρακόσα - «Να συνεχίσουμε να έχουμε μεγάλες χαρές»

ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Ζοάο Μάριο, ξανά διαθέσιμος ο Στρακόσα

Έσπασε το ρόδι με τριάρα ο Ατρόμητος, βυθίζεται ο Βόλος!