Στις φιλοσοφίες το έριξε ο Φερνάντο Αλόνσο μετά την εγκατάλειψή του από το γκραν πρι της Σουζούκα, που τον έφερε σε απόσταση αναπνοής, μόλις τέσσερις βαθμούς, από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Ισπανός πιλότος πριν ολοκληρωθεί το γκραν πρι σε δηλώσεις του αναρωτήθηκε για πιο λόγο ο Κίμι Ραϊκόνεν δεν σήκωσε το πόδι του από το γκάζι, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.

Ωστόσο, στη συνέχεια - μιας και βρίσκεται στην Ιαπωνία- αποφάσισε να στείλει το μήνυμα του μέσω μιας ρήσης ενός πολεμιστή Ιάπωνα ονόματι Μιγιαμότο Μουσάσι, τονίζοντας πως αν οι αντίπαλοι περιμένουν επίθεση από τα βουνά, τότε κάνε την από τη θάλασσα. Αν την περιμένουν από τη θάλασσα, κάνε την επίθεση από τα βουνά.

Προφανώς, ο Αλόνσο επιφυλάσσεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος , υπονοώντας πως θέλει να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους του.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!