Οριστικά την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Κώστα Κατσουράνη και τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να λυθεί –και επίσημα- το συμβόλαιο του παίκτη.

Σήμερα ο β’ αντιπρόεδρος των πράσινων, Χρήστος Παναγόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη για να «κλείσει» η ημέρα της συνάντησης.

Σε αυτή ο Παναθηναϊκός πρόκειται να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για την αποπληρωμή μέρους των χρημάτων που ορίζει το ισχύον συμβόλαιό της ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή. Εάν αυτή γίνει αποδεκτή από την πλευρά του Κατσουράνη τότε θα κλείσει η υπόθεση. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να υπάρξει επανάληψη της συνάντησης των δύο πλευρών μέχρι και η υπόθεση να καταλήξουν στα δικαστήρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουλ επίθεση του Ολυμπιακού σε Λανουά και ΕΠΟ: «Κανείς δεν θα καταφέρει να μας σταματήσει»

Χριστόγλου: «Ο Στρεφέτσα βάζει… σημάδι τους τερματοφύλακες - Δεν ήταν στα καλά του ο Ολυμπιακός»

Μεντιλίμπαρ: «Παίξαμε για να κερδίσουμε, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι - Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Η μείωση του σκορ από τον Βόλο και ο σωτήριος Λαφόν στο πέναλτι του Λάμπρου

Νικολακόπουλος: «Με τέτοιον διαιτητή και τέτοιες τελικές, δεν μπορείς να κερδίσεις στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Η ισοπαλία εντός έδρας δεν είναι κάτι που αξίζει στον Άρη - Να έρθει ο Γενάρης, τα παιδιά είναι εξαντλημένα»

Άναψε… κόκκινο στον Ολυμπιακό ο Άρης!

Κέρδισε και πέναλτι ο Ντέσερς, το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτας για το 2-0 του Παναθηναϊκού!

Τσορμπατζόγλου: «Αποκαμωμένος ο ΠΑΟΚ, κάνει κακό ο Τσάλοφ - Χειρότερη εμφάνιση στη σεζόν»

Λουτσέσκου: «Είμαστε σε μία κακή περίοδο, όλα είναι εναντίον μας - Είναι και δική μου ευθύνη»