Την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου ανακοίνωσε και επίσημα ο Άρης.

Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους «κίτρινους».

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Μιχάλης Πελεκάνος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση, τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την προσπάθεια τους και για την επιμονή τους. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και να έρθει η δικαίωση για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι στον Άρη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου. Ο διεθνής γκαρντ θα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα για τον επόμενο ένα χρόνο».

Το Who is Who του παίκτη

Θέση: Γκαρντ-Φόργουορντ
Ύψος: 1.98
Ημ. Γέννησης: 25/05/1981
Τόπος Γέννησης: Ελλάδα

Προηγούμενες ομάδες
1999-2004 Περιστέρι, 2004-2006 Α.Ε.Κ., 2006-2007 Πανελλήνιος, 2007-2008 Ρεάλ Μαδρίτης, 2008-2009 Ολυμπιακός, 2009-2010 Μαρούσι, 2010-2012 Ολυμπιακός

Ο Μιχάλης Πελεκάνος την προηγούμενη σεζόν είχε μέσο όρο στο ελληνικό Πρωτάθλημα και σε 18 αγώνες 48,4% στα σουτ δύο πόντων, 69,2% στις ελεύθερες βολές και 2,2 μέσο όρο στα ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανη σκηνή με οπαδό του Παναθηναϊκού να παίρνει στο κυνήγι την Porsche του Ναν για ένα αυτόγραφο

Κοντός: «Οι άλλοι σκαρφαλώνουν στα κάγκελα & τις παίζουν με τους court αλλά το θέμα είναι τι είπε η γυναίκα ενός παίκτη»

Ξέσπασε η σύζυγος του Χολμς για την κριτική του Αταμάν

Η αινιγματική ανάρτηση του Χολμς μετά την αυστηρή κριτική του Αταμάν

Aνανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Μπράουν

Σάκοτα: «Ποτέ δεν ήταν στόχος η 2η θέση, ήταν σύμπτωση που ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Πώς να παίξει Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος; Δεν είμαστε ακαδημία - Θέλετε να θυσιάσω Ναν, Σλούκα, Γκραντ ή Σορτς;»

Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ

Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

TAGS: Άρης