O Βραζιλιάνος επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Βάγκνερ Λοβ δήλωσε πως συμφώνησε με την ομάδα της πατρίδας του Κορίνθιανς και δεν πρόκειται να ξαναπαίξει με τη μοσχοβίτικη ομάδα. «Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να γυρίσω στη Ρωσσία» είπε στους δημοσιογράφους. «Δεν αντέχω άλλο το κρύο και δεν θέλω να βλέπω το νεογέννητο γιό μου να υποφέρει εξ’αιτίας του ρωσσικού χειμώνα.»
Ο Βάγκνερ δήλωσε επίσης ότι θέλει να παίξει σ’ένα σύλλογο όπου δεν θα περνάει απαρατήρητος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα. «Ακόμη και όταν σκόραρα, με αγνοούσαν» πρόσθεσε. Ο 20-χρονος στράικερ δεν έχει ενδοιασμούς όσον αφορά τη μεταγράφη του στην Κορίνθιανς, «αιώνια» αντίπαλο της Παλμέιρας, ομάδας στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του. «Φυσικά και πρόκειται να σκοράρω εναντίον της Παλμέιρας, και θα πανηγυρίσω κιόλας. Είμαι επαγγελματίας, όχι προδότης.»
Εάν η συμφωνία τελεσφορήσει τότε θα πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη μεταγραφή της Κορίνθιανς τους τελευταίους μήνες. Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα απέκτησε από την Μπόκα Τζούνιορς για 18εκ. δολλάρια, πόσο ρεκόρ μεταξύ νοτιοαμερικάνικων συλλόγων, τον Κάρλος Τέβεζ.
Επίσης σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του μέσου Κάρλος Αλμπέρτο της πρωταθλήτρια Ευρώπης Πόρτο.
Τέλος η ομάδα του Σάο Πάουλο ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Νιούελς Ολντ Μπόις για τον αμυντικό Σεμπαστιάν Ροντρίγκεζ.
Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς