Ήρθε στον Ολυμπιακό ως αντι-Ιμπαγάσα, με την λογική ότι ο Αργεντινός θα παίζει λιγότερο…

Στην πορεία δοκιμάστηκε ως αντι-Μιραλάς, όταν ο Βέλγος αποχώρησε. Εντέλει, το ερώτημα που έχει δημιουργηθεί από τους φίλους των «ερυθρολεύκων», είναι πού μπορεί να αποδώσει καλύτερα ο Πάουλο Μασάντο.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ζήτησε την βοήθεια του Γάλλου ρεπόρτερ της Τουλούζ, Πατρίκ Ντεπρές ο οποίος κατέληξε ότι ο Πορτογάλος αν αγωνιστεί στον άξονα και όχι στις πτέρυγες θα είναι πολύ πιο χρήσιμος στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εκπομπή «βάσει σχεδίου»:

- Εσείς γνωρίζετε καλά τον παίκτη από την θητεία του στην Τουλούζ. Ποια ήταν η θέση που αγωνιζόταν συνήθως στη Γαλλία;

«Ο Μασάδο είχε δοκιμαστεί σε όλες τις θέσεις, είχε χρησιμοποιηθεί τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στις πτέρυγες. Η αλήθεια είναι όμως ότι η αγαπημένη του θέση ήταν στον άξονα, όπου έκανε τα καλύτερα του ματς με την Τουλούζ».

-Πιστεύετε πως αν ο προπονητής του επιλέξει να τον χρησιμοποιήσει σε διαφορετική θέση από ό,τι τώρα θα δούμε έναν βελτιωμένο Μασάντο;

«Πιθανότατα, όταν ήταν στην Τουλούζ χρησιμοποιήθηκε αρκετά τόσο στα άκρα, όσο και στο κέντρο. Υπάρχουν πολλές λύσεις αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως η καλύτερη του θέση είναι πίσω από τον επιθετικό».

-Πιστεύετε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα;

«Εξαρτάται, δεν γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα ήταν πολλές οι αλλαγές για εκείνον. Πήγε σε μια διαφορετική χώρα, σε μια διαφορετική ομάδα όπου παίζεται διαφορετικό ποδόσφαιρο. Όμως πιστεύω ότι θα δείτε μια πιο γρήγορη προσαρμογή και βελτίωση αν χρησιμοποιηθεί στον άξονα από ό,τι στις πτέρυγες».

-Τι μπορούμε να περιμένουμε από εκείνον στη συνέχεια; Μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για τον Ολυμπιακό;

«Έκανε πολύ καλά ματς στην Τουλούζ, αλλά είναι ένας παίκτης που χρειάζεται να του δείξεις εμπιστοσύνη για να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός με τα απευθείας χτυπήματά του στα στημένα, ενώ αναπτύσσει καλά το παιχνίδι του περιμετρικά της περιοχής, κάτι που θεωρώ πολύ ενδιαφέρον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»