Το ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ένας πολύ καλός παίκτης είναι δεδομένο. Ωστόσο, ο παλάιμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και νυν τεχνικός της Σάντερλαντ), Ρόι Κιν, πιστεύει ότι ο νεαρός επιθετικός δεν έχει πετύχει ακόμα κάτι σπουδαίο στην καριέρα του, συνεπώς δεν μπορεί να συγκαταλέγεται μεταξύ των «θρύλων» της Γιουνάιτεντ.

«Για μένα είναι ακόμα νωρίς να κρίνουμε τον Ρούνεϊ. Έχει πάρα πολλά να κάνει ακόμα στην καριέρα του. Ο Γουέιν δεν έχει πετύχει τίποτα και φαντάζομαι ότι το ίδιο πιστεύει κι εκείνος. Προτιμώ να κρίνω τους παίκτες μετά από κάποια χρόνια κι όχι μετά από μία ή δύο σεζόν», δήλωσε ο Ιρλανδός προπονητής, ο οποίος πάντως δεν αρνήθηκε ότι ο Ρούνεϊ έχει ικανότητες.

«Έχει ικανότητες, όπως κι εγώ έχω ικανότητες να γίνω ένας καλός προπονητής. Το να έχεις ταλέντο είναι ένα πράγμα, το να το αποδεικνύεις είναι κάτι άλλο», πρόσθεσε ο πάντα «αιχμηρός» Ρόι Κιν.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube