Με τον Λεάντρο Γκρέκο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε ικανοποιημένος τον Ιταλό μέσο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν ενώ αντίθετα στα "πιτς" έμειναν Ιμπαγάσα, Χολέβας, Παπάζογλου και Φουστέρ.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προπονήθηκε με την ομάδα ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής κόντρα στη Ξάνθη.

Στον αντίποδα βρέθηκαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέβας, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν. Αερόβιο πρόγραμμα και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Νταβίδ Φουστέρ, λόγω της κάκωσης που έχει στο πόδι.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Τάσος Παπάζογλου.

Το πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού – το οποίο δεν διήρκησε πολύ ώρα, δεδομένης της φιλικής αναμέτρησης που θα δώσουν αύριο στο Ρέντη με την ομάδα Κ20 (12/10, 10:30) – αναλώθηκε σε δίτερμα στο μισό γήπεδο, ενώ ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην τακτική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μικελμπρενσί ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για το δεξί άκρο της άμυνας!

Επίσημη η παραχώρηση του Γκουγκεσασβίλι από τον ΠΑΟΚ στην Γκεζτέπε

Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου μιλά στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα όνειρα του Λος Άντζελες 2028

Τσακίρης: «Ο Μάγερ είναι έτοιμος να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ - στο 50/50 οι πιθανότητες για το Champions League»

Η αγκαλιά Βίντα με τον Μάγερ - «Να έχουμε μια φανταστική σεζόν»

Πιερό: «Ο πατέρας μου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα παπούτσια μου και το νοίκι - Έχω προτάσεις αλλά περιμένω»

Οι πρώτες στιγμές του Μάγιερ με τα «κιτρινόμαυρα»: Ο Κροάτης στην προπόνηση της ΑΕΚ - Πλάνα bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ώρα άφιξης του Γκουστάβο Σα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Τζαλίδης: «Να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια η ΑΕΚ – Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς για Σάμσουνσπορ»

Τσανάκας: «Έχει το ΟΚ του Σαλάχ-Εντίν και προχωρά με τη Ρόμα ο Ολυμπιακός»