Η ομαλή λειτουργία των αποδυτήριων του Ολυμπιακού ήταν ο λόγος για τον οποίο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε στην πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη ως βοηθού του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Από την εποχή που αγωνιζόταν ακόμα στην ομάδα ο 41χρονος (πλέον) τεχνικός ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε τον σεβασμό όλων, ενώ για αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση και θεωρείτο ο κορυφαίος τερματοφύλακας των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Τους πρώτους μήνες από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζαρντίμ φάνηκε ότι στα αποδυτήρια έλειπε ένας άνθρωπος με ηγετική φυσιογνωμία, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ψυχολογία που επικρατεί στα αποδυτήρια των Πειραιωτών.

Η λύση του Νικοπολίδη ήταν ξεχωριστή, αφού – εκτός από την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο – ήταν υπόδειγμα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Όλα αυτά ήταν τα στοιχεία που «ζύγισε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης και υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα στους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου.

Άλλωστε, ο Νικοπολίδης διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους τους παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και είναι δεδομένο πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube