Την επιθυμία του να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα του εξέφρασε ο Κενάν Μπαργκάν κατά την παραλαβή του βραβείου του για το καλύτερο γκολ της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο 24χρονος μέσος της «Βασίλισσας του Βορρά» αναφέρθηκε στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την οποία αν και χαρακτήρισε δύσκολη, επισήμανε πως θα πάνε για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και να αφιερώσω το βραβείο στους συμπαίκτες μου και στην οικογένειά μου που με στηρίζει. Το βασικό είναι να μην μείνω σε αυτό το βραβείο αλλά να έχω ανάλογη συνέχεια και να βοηθάω την ομάδα μου.

Όσο περνάει ο καιρός παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι στο γήπεδο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα, που είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη
», δήλωσε ο Μπαργκάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού

TAGS: Βέροια