Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ ευδιάθετος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν, μετά την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Αιγάλεω (3-1).

Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά και στήριξη από όλους για να καταφέρει τους στόχους της.

«Ήταν παιχνίδι για να μάθω τους παίκτες. Έλειπαν αρκετοί λόγω Εθνικών. Σκοπός ήταν να βγάλουμε συμπεράσματα. Είχαμε προβλήματα να κρατήσουμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να προσαρμοστούν, θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν το… μπλοκάκι του, χρειάζεται αλλαγή μετά τα όσα σημείωσε στο πρώτο του παιχνίδι με την «Ένωση», και εκείνος τόνισε: «Αυτό είναι το δεύτερο μπλοκάκι που έχω. Έχουμε πολύ δουλειά ειδικά στην τακτική, χρειάζονται στήριξη αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.