Με τους Νταβίντ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας να ανεβάζουν ρυθμούς προπόνησης αυξάνοντας τις πιθανότητες που έχουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι Skoda Ξάνθη για το πρωτάθλημα το Σάββατο συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Ολυμπιακού το πρωί της Τρίτης.

Αμφότεροι γυμνάστηκαν ατομικά στο γήπεδο χρησιμοποιώντας και μπάλα, πράγμα που σημαίνει πως στη χειρότερη των περιπτώσεων θα είναι διαθέσιμοι κόντρα στην Μονπελιέ την Τετάρτη.

Αερόβιο πρόγραμμα έκανε ο Γιάννης Φετφατζίδης, που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την Τετάρτη, ενώ το ίδιο έκαναν και ο Τάσος Παπάζογλου με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε έμφαση στην τεχνική, τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, το πρέσινγκ, αλλά και την τακτική, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και δίτερμα. Το… μενού περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση.

Στο μεταξύ, από την Τετάρτη θα αρχίσει η επιστροφή των διεθνών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκούλας - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!