«Νοσοκομείο» θυμίζει η Γιουβέντους δύο μέρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση με τη Νάπολι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πολλοί είναι οι παίκτες των «μπιανκονέρι» που αντιμετωπίζουν προβλήματα και για αυτό το λόγο η ομάδα θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τους οπαδούς της με επίσημη ανακοίνωση, αναλύοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε παίκτης ξεχωριστά.

Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους μεγάλους συλλόγους ανά την Ευρώπη. Η παρουσία πολλών διεθνών στο ρόστερ τους, από τη μία θεωρείται τιμή για τις ομάδες, από την άλλη μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στους προπονητές, που στερούνται των υπηρεσιών των διεθνών για αρκετές μέρες και κινδυνεύουν να τους δουν να επιστρέφουν με προβλήματα από τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων.

Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζει έντονα ο Αντόνιο Κόντε, που με την επιστροφή των διεθνών, είδε αρκετούς παίκτες του να περνούν το κατώφλι του νοσοκομείου για να υποβληθούν σε εξετάσεις, λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση της «Γιούβε» με τη Νάπολι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γιουβέντους «ο Μπουφόν παρουσιάζει οίδημα στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού και η κατάστασή του θα παρακολουθείται μέρα με τη μέρα. Στον Μαρκίζιο δεν διαγνώστηκε κάποιο τραύμα στην ωμοπλάτη του, την οποία χτύπησε στο ματς της Ιταλίας με τη Δανία και ο παίκτης θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις. Ο Πέπε συνεχίζει να προπονείται μόνος του για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Ο Βούτσινιτς, τέλος, επέστρεψε με πυρετό λόγω γρίπης και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή.»

Από την ανακοίνωση της Γιουβέντους γίνεται σαφές πως η συμμετοχή του Μπουφόν στο ματς με τη Νάπολι κρίνεται αμφίβολη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Πέπε, αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι των πρωτοπόρων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube