Να κάνουν χαρούμενο τόσο τον κόσμο, όσο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού θέλουν οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ των «ερυθρολεύκων», όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντίμα Φιλίποφ.

Μάλιστα, ο πασαδόρος της ομάδας του Πειραιά εξέφρασε την άποψη πως αυτό θα γίνει μόνο αν «το πρωτάθλημα έρθει στο λιμάνι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίμα Φιλίποφ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παμβοχαϊκό:

«Σίγουρα το παιχνίδι κρύβει αρκετές παγίδες, καθώς ο Παμβοχαϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από εμάς, γιατί έχουμε δώδεκα ισάξιους παίκτες και όλα θα εξαρτηθούν από εμάς. Εφόσον παίξουμε καλά δεν νομίζω να έχουμε προβλήματα».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Πιστεύω πως πρέπει να ξεχάσουμε για μερικά χρονιά τα μεγάλα ονόματα που είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει οι ομάδες να εμπιστευτούν Έλληνες παίκτες, οι οποίοι θέλουν να δείξουν την αξία τους. Βέβαια, το πρωτάθλημα δεν θα είναι τόσο συναρπαστικό όπως άλλες χρονιές, όμως υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες που θέλουν να αδράξουν αυτή την ευκαιρία που τους δόθηκε».

Για τον Ολυμπιακό και αν είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών:

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Τόσο ο κόσμος όσο και η διοίκηση που έχουμε μας στηρίζουν απόλυτα και θα είναι αποτυχία για εμάς αν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν κατακτήσουμε ούτε το πρωτάθλημα, αλλά ούτε το Κύπελλο. Από την δική μας την πλευρά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το πρωτάθλημα στο λιμάνι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»