Ουδεμία ανάμειξη με την κράτηση του Ρομέιν Σάτο, δεν έχει Ολίμπια Λιουμπλιάνας, όπως ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ο σλοβενικός σύλλογος τόνισε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για καθαρά γραφειοκρατικό ζήτημα, ενώ ευχήθηκε η «περιπέτεια» του Κεντροαφρικανού φόργουορντ να τελειώσει το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας λυπάται για την κατάσταση με τον Ρομέιν Σάτο της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα μας, αλλά είναι πρόβλημα γραφειοκρατικό, στο οποίο η ομάδα μας δεν θέλει να εμπλακεί και γι’ αυτό δεν θα κάνει κανένα σχόλιο. Επικοινωνήσαμε τόσο με τη διοίκηση της Φενέρ, όσο και με της Ευρωλίγκας. Και οι δύο κατάλαβαν πως αυτό το περιστατικό έχει να κάνει με τις Αρχές. Ευχόμαστε αυτή η κατάσταση να λυθεί το συντομότερο δυνατό και ο Ρομέιν Σάτο να αγωνιστεί για τη Φενέρ στην “Στόζιτσε Αρίνα”».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιχμές Ομπράντοβιτς μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου: «Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια της διαιτησίας...»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Ευρωλίγκα: MVP της 15ης αγωνιστικής οι Κλάιμπερν και Γουόκερ

Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου ο Καρλίκ Τζόουνς

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αποτύχαμε τελείως στο πλάνο μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ντόρσεϊ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν πολύ σοφτ - Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε» - Τι είπε για Μόντε Μόρις

Ντόρσεϊ: «Δεν ήμασταν καλά πνευματικά, έκανα πολλά λάθη και το παίρνω πάνω μου»

«Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να διακριθείς στην Ευρωλίγκα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά την ήττα από του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Πασκουάλ: «Μετρά το ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»