Εξακολουθεί να είναι υπό κράτηση ο Ρομέιν Σάτο. Στον Κεντροαφρικανό άσο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν επετράπη η είσοδος στη Σλοβενία, καθώς σύμφωνα με τις αρχές το διαβατήριό του είναι πλαστό. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και θα βρεθεί το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι άνθρωποι της «Φενέρ» σε συνεργασία με τις αρχές της Τουρκίας προσπαθούν να… εκδώσουν τον Σάτο στην Κωνσταντινούπολη ενώ εκφράζουν την απορία πώς είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έχει ταξιδέψει με το ίδιο διαβατήριο πρόσφατα σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ, δίχως κανένα πρόβλημα.

Το βέβαιο είναι πως ο Ρομέιν Σάτο δεν θα αγωνιστεί στην αποψινή αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Ο παίκτης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έμεινε άυπνος όλη τη νύχτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένουν στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γιούρτσεβεν και ο Φαρίντ

Αταμάν: «Από τις κορυφαίες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός - Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τους οπαδούς»

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ ενόψει ντέρμπι, εκτός ο Σαμοντούροφ - Παίζει κανονικά ο Σλούκας

Κάνει σκέψεις για Καμπόκλο η Παρτίζαν - Τι σημαίνει για… Ταϊρίκ Τζόουνς και Ολυμπιακό

Βεζένκοφ: «Το ντέρμπι δίνει μία εβδομάδα ψυχολογία στον νικητή, ο ηττημένος το σκέφτεται λίγο παραπάνω»

Μπαρτζώκας: «Πριν χρόνια φάνταζε μακρινό όνειρο οι ελληνικές ομάδες να είναι τόσο καλές» - Τι είπε για Τζόουνς

Αυτοί είναι οι διαιτητές του ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός

Πιτίνο: «Τα μπάτζετ στο NCAA ανταγωνίζονται εκείνα της EuroLeague - Το άθλημα που ήξερα δεν υπάρχει πια»

Βάζει στοπ στην παραχώρηση Τζόουνς στον Ολυμπιακό η Παρτίζαν αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης!

Το φοβερό teaser της Euroleague για το «αιώνιο» ντέρμπι με Αταμάν και Μπαρτζώκα πάνω σε… σκακιέρα!