Βέβαιος ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει τα φόντα να παίξει ακόμα καλύτερα, εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος σε δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού της ακριτικής ομάδας με τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών (Σάββατο 20/10).

Ο έμπειρος πασαδόρος εξήγησε ότι η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό βοήθησε ψυχολογικά, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του όμως μπορούν… παραπάνω.

«Η ομάδα μου μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Δεν κάναμε σούπερ εμφάνιση με τον ΠΑΟ, αλλά ήταν μια νίκη ψυχολογίας που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε», είπε ο 39χρονος παίκτης και συνέχισε για το επικείμενο ματς με τους «κίτρινους»:

«Κι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το ρυθμό μας, απέναντι σε μια έμπειρη και καλά οργανωμένη ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά ότι αποτέλεσμα κι αν έρθει το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»