Νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει η ΑΕΚ επιχειρώντας τη σταδιακή αναρρίχησή της από τον πάτο της βαθμολογίας στα υψηλότερα πατώματα στο αποψινό δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Η «Ένωση» είναι ουραγός, πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο πρωτάθλημα και τα φίδια έχουν αρχίσει να ζώνουν τους φίλους της για το ενδεχόμενο υποβιβασμού που πλέον δεν αποτελεί κινδυνολογία αλλά ορατή πιθανότητα.

Όλοι ελπίζουν η επανεκκίνηση που επιχειρήθηκε στο διάστημα της διακοπής με την έλευση του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο να λειτουργήσει θετικά, παρότι το πρόγραμμα δεν είναι σύμμαχος της ομάδας που αντιμετωπίζει στην επόμενη τετράδα αγώνων ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με παρένθεση τον ισχυρό Πλατανιά.

Με ενισχυμένο κέντρο

Σχήμα με σφιχτό κέντρο, χωρίς κλασικό σέντερ φορ, που θα θωρακίσει τα μετόπισθεν και θα επιχειρήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις έχει επιλέξει ο Έβαλντ Λίνεν για το ντεμπούτο του. Στο χθεσινό δίτερμα έδειξε τις προθέσεις του για ένα σχήμα 4-2-3-1 με… ιδιαιτερότητες. Ποιες είναι αυτές;

Στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστούν ο Αρκούδας σαν μπακ και μπροστά του ο Βαλεντίνος Βλάχος (που επίσης είναι μπακ), ενώ ο Φούντας θα παίξει μπροστά από τα αμυντικά χαφ και πίσω από τον πιο προωθημένο παίκτη της ομάδας που θα είναι ο Κατίδης. Στο τέρμα θα είναι ο Αραμπατζής, αριστερά ο Κοντοές και μπροστά του ο Λαγός, στόπερ οι Γιάγκο και Κουτρουμπής, ενώ αμυντικά χαφ οι Ρίκκα (αν και δοκιμάστηκε εκεί ο Φέτσης) και Κορδέρο. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Κατσικοκέρης και ο Γκερέιρο, που βρίσκεται στη Βραζιλία.

Ανησυχία για τις καθυστερήσεις

Αισιόδοξοι μεν για την ολοκλήρωση του deal, αλλά και ανήσυχοι για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από την πλευρά του ενδιαφερόμενου επενδυτή είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό που προβληματίζει είναι η αναβλητικότητα που παρουσιάζει σε μια σειρά από θέματα που θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει για να κερδηθεί χρόνος, όπως ο έλεγχος από ορκωτούς λογιστές ή η ταυτοποίηση των οικονομικών στοιχείων με την Εφορία. Η επόμενη εβδομάδα είναι καθοριστική για την υπόθεση, την ώρα που δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες καθυστερήσεις αφού η θηλιά των χρεών σφίγγει γύρο από το λαιμό της ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.