Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κατάστημα Kappa στον Πειραιά, όπου έδωσε το «παρών» ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα.

Μικροί και μεγάλοι θέλησαν να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν με τον Βραζιλιάνο «μάγο» που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν αρκετοί από τους θαυμαστές του παλαίμαχου επιθετικού έπεσαν πάνω του για να μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Ζιοβάνι θα είναι στη συγκεκριμένη εκδήλωση μέχρι τις 15:00 και αργότερα θα πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Εκεί θα βραβευτεί από τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την προσφορά του και θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία μαζί του, αφού θα αναλάβει πόστο σκάουτερ αλλά και -γενικότερα- εκπροσώπου του συλλόγου στη Βραζιλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η σκαριά στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)

Ο Ζαμπαλάς είδε χέρι στο ακυρωθέν γκολ του Γιόβιτς στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

Τσανάκας: «Μια τόσο γεμάτη εμφάνιση του Ολυμπιακού ήρθε πριν από το κομβικότερο παιχνίδι»

Το μήνυμα στήριξης των παικτών του Αστέρα και η αφιέρωση του Αλάγκμπε στον Σιλά: Η παρακάμερα του Asteras AKTOR

Μουκουντί για τις 100 εμφανίσεις με την ΑΕΚ: «Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη που φοράω αυτή τη φανέλα»

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ