Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Χρηστός Κωστής μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο γενικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε πως η «Ένωση» έδειξε καλά στοιχεία κόντρα σε μια πιο έμπειρη ομάδα, ενώ στάθηκε στη νέα φιλοσοφία που έχει εισάγει ο Εβαλντ Λίνεν. Θεωρεί πως η φάση με τον Λαγό ήταν πέναλτι και περιμένει η ομάδα να ανασυνταχθεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, έπαιξε αρκετά καλά απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Η αλλαγή που έφερε ο νέος προπονητής είναι εμφανής και στο πνεύμα της ομάδας και στη φιλοσοφία της.

Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στη φάση με τον Λαγό. Είναι πέναλτι, μου το είπε και ο ίδιος ο παίκτης στα αποδυτήρια. Θέλουμε καλύτερη διαιτησία στο μέλλον.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πιστεύω πως θα βρούμε το ψυχικό σθένος για να αντιδράσουμε και να βγούμε από αυτή τη δύσκολη θέση».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!

TAGS: A.E.K.