Ρεαλιστής και απογοητευμένος από την ήττα της Βέροιας, από τον Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάστηκε ο Ηλίας Ιωάννου, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχασαν ένα παιχνίδι, αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία ήρθε η ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην μεικτή ζώνη: «Είχαμε μια δυσκολία μετά το γκολ, δεν υπήρξε η ανάλογη ηρεμία μες τον αγωνιστικό χώρο και δεχθήκαμε επιπλέον δύο πολύ γρήγορα γκολ, το ένα πίσω από το άλλο και δεν μπορέσαμε να το ισορροπήσουμε το παιχνίδι 100% στο δεύτερο ημίχρονο, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έτσι έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι. Είχαμε δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες, έτσι ώστε να έχουμε την υπεροχή και κάποιες φάσεις, οι οποίες δεν ήρθαν με ένα γκολ και όταν παίζεις εκτός έδρας και δεν σκοράρεις, είναι δύσκολο να κερδίσεις.

Δεν μπορείς να οριοθετήσεις και να πεις ότι ομάδες σαν την Βέροια και τον Αστέρα, έχουν τους ίδιους στόχους. Εμείς κοιτάμε κατά κύριο λόγο, το παιχνίδι ξεχωριστά. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση και σημασία σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μετά κοιτάμε το σύνολο και το τι έχουμε κάνει. Χρειαζόμαστε βαθμούς, χρειαζόμαστε καλό ποδόσφαιρο, δείξαμε αρκετά πράγματα μέχρις στιγμής, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μας λείπουν κάποια χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουμε, πιστεύω κατά την διάρκεια των επόμενων παιχνιδιών και θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές που χρειάζονται ώστε να ανέβουμε και πιο ψηλά βαθμολογικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετέι: Έγραψε ιστορία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με γκολ στα 34 δευτερόλεπτα

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

TAGS: Βέροια