Αίτηση αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Εφετών αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες μέρες, μέσω του δικηγόρου του ο Ερνεστ Ράντζεν, ο οποίος κρατείται από την περασμένη Πέμπτη στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για «εγκλήματα πολέμου», σύμφωνα με σχετικό σήμα της Ίντερπολ.

Η υπόθεση του βοηθού προπονητή του ΠΑΟΚ αναμένεται να απασχολήσει το δικαστικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο τελικά και θα αποφασίσει για την έκδοσή του ή όχι στην Κροατία. Ο Ράτζεν κατηγορείται για τη δολοφονία γυναικών σε κροατικά χωριά, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη Γιουγκοσλαβία το 1991.

Ο ίδιος υποστήριξε και εξακολουθεί να υποστηρίζει πως είναι αθώος και επικαλείται μαρτυρικές καταθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες βρισκόταν ως στρατονόμος του σερβικού στρατού 15χλμ. μακριά από τον τόπο εκτέλεσης των συγκεκριμένων θυμάτων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το νεμπούτο Μόρις στον Ολυμπιακό και δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλία!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»