Στην 6η αγωνιστική του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Αττικής μόνη πρώτη έμεινε στην κορυφή της A' κατηγορίας η Παγκρήτιος που κέρδισε 3-1 τον Καρέα (ο αγώνας βιντεοσκοπήθηκε και θα προβληθεί στο Anexartito.gr). Απρόσμενη ήττα σοκ της Cobra από την Ίμβρο με 0-2. Παίκτης της αγωνιστικής αναδείχτηκε ο Ανδριώτης της Ίμβρου που πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-2 και οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη επί των πρωταθλητών.

Στο Νεοσμυρνιώτικο ντέρμπι η Δυναμό κέρδισε την Δόξα με 4-2 και την βύθισε στην τελευταία θέση, ενώ έπεσε… «καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών στους Μαλτέζο και Νικολόπουλο πράγμα που αποδυναμώνει την Δόξα στην προσπάθεια της να ανεβεί βαθμολογικά.

Στη Β' κατηγορία είχαμε νίκες των φαβορί έτσι η Αθηνά συνεχίζει να φιγουράρει μόνη πρώτη μετά το 2-1 επί της North Union και ακολουθεί ο Διόνυσος με διαφορά δύο βαθμών.

Στην Γ' κατηγορία ένα γκολ χωρίζει τους πρωτοπόρους που πέτυχαν νίκες με ευρύ σκορ. Οι Αδέσποτοι νίκησαν 7-1 την Πανενωτική και η Sierra Μαέστρα επικράτησε του Ηφαίστου με 6-1.

Μόνη δεύτερη η Δόξα Βάρης και ακολουθεί η ομάδα των Rainbow με έναν αγώνα λιγότερο που αν τον κερδίσει θα συγκατοικήσει στην κορυφή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την 6η αγωνιστική στο Anexartito.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube