Ευκαιρία να αφήσει πίσω του το νέο στραβοπάτημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ανακάμψει μπαίνοντας παράλληλα στο παιχνίδι της πρόκρισης χαρακτήρισε το αυριανό ματς με τη Λάτσιο για το Europa League ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

«Ίσως είναι ευκαιρία να ανακάμψουμε κατά κάποιο τρόπο. Τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέρονται για αυτό το σκοπό. Περνάμε δύσκολες στιγμές το ξέρετε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα, δεν μπορώ να πω ξανά ότι πάμε για νέο ξεκίνημα, απλά θα πρέπει να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις», τόνισε.

Ασφαλώς η ιταλική ομάδα δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. «Αυτό που έχουμε δει είναι ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται βέβαια να το πω εγώ, μιλάνε οι τελευταίες εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα. Ίσως μας βγει σε καλό. Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει και διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι από την λάμψη του αγώνα αυτού, ίσως βγούμε κερδισμένοι», ανέφερε.

Παρά τη δυναμικότητα του αντιπάλου και τη συγκομιδή ενός μόλις βαθμού στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο άσος του Παναθηναϊκού δεν χάνει την πίστη του για πρόκριση. «Είναι ευκαιρία να μπούμε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχει διαφορές, είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις αλλά κατά κάποιο τρόπο συνδέεται η μια με την άλλη. Δεν έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και μπορούμε να δείξουμε περισσότερα. Αν εμφανιστούμε όπως κόντρα σε Ξάνθη και Τότεναμ αλλά να σταθούμε κυρίως στο ματς με την Τότεναμ όπου το επίπεδο ήταν ψηλό μπορούμε να κερδίσουμε πολλά και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε και για το διάλογο που είχε με κάποιους οπαδούς μετά την ισοπαλία απέναντι στον Άρη. «Δεν έχω να στείλω κάποιο μήνυμα από εδώ αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι αυτό που έγινε ήταν καλό και για μένα και για τους ίδιους. Προσπάθησα με μια στάση ειλικρινή να τους μιλήσω. Ότι τους είπα, ισχύει και τώρα», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»